LÖYTÖ! Readymades & remakes

CATCH! Readymades & remakes

Kiertotalous, yhteistyö, upcycling, hukkamateriaalin hyödyntäminen. Viisautta kaikki!

Haluamme nostaa esiin ilottelevalla ja kokeilevalla tavalla ympärillemme syntyvän ylijäämämateriaalin hyötykäytön sekä mahdollisuudet tehdä yhdessä enemmän.

Kutsuimme luovalle löytöretkelle pintamateriaalien erityisosaajan Orient Occidentin ja työllistymistä edistävää ja kuntouttavaa työtoimintaa tarjoavan Pakilan työkeskuksen. Yhteisen inspiroitumisen, suunnittelun ja tekemisen lopputuloksena syntyi readymade-ideologiaan, löytöihin ja ylijäämämateriaalin käyttöön pohjautuvia aarteita. Täällä voit tutustua yhteistyössä syntyneisiin tuotteisiin!

Taitavat tekijät ja inspiroivat materiaalit tarjosi Pakilan työkeskus ja ylijäämäkankaat Orient Occident. Suunnittelu yhteistyössä tekijöiden kanssa Profit Interior Oy.

Olemme osa Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia Helsinki Design Weekiä, joka järjestetään 9.–19.9.2020.

SKOTTI, HANI & AKVARELLI

Uniikkien aarteiden ainekset: kierrätyskalustelevy, tyhjät maalitölkit, ylijäämäkankaat

PILVIKEINU JA KARKKIKYYTI!

Uniikkien aarteiden ainekset: Kierrätetyt jakkaran istuimet, ylijäämämaalit, ylijäämäkankaat, köysi.

“KANKAISET”

Uniikkien aarteiden ainekset: Kierrejouset, ylijäämäkankaat, kierrätetty koristevalosarja

Yhdessä luotu!


Tilamuotoilutoimisto Profit Interior on virkeästi ideoiva kumppani projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa ja oivaltavaa suunnittelupalvelua ja sujuvaa projektinhallintaa.

Pakilan työkeskus tarjoaa työllistymistä edistävää ja kuntouttavaa työtoimintaa. Työkeskus on erikoistunut kalusteiden valmistamiseen, kunnostamiseen ja kierrättämiseen.

Orient Occident on pintamateriaalien erityisosaaja. O&O:n valikoimasta löydät laadukkaat lattiamateriaalit, sisustustekstiilit, tapetit ja koristelistat niin julkitila- kuin kotikäyttöön.

Osa aarteista on nähtävillä ikkunanäyttelynä 9.9 – 19.9 Profit Interior toimistolla Snellmaninkatu 27.