Palvelut

Onnistuneiden toimitilojen takana on käyttäjiä kuunteleva sisustussuunnittelu ja inhimillisten tarpeiden ymmärtäminen.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Luomme kokemuksia ja elämyksiä.

Luomme sisustusarkkitehtuurin keinoin toimivia tiloja ja aisteja puhuttelevia elämyksiä. Ne ylittävät odotukset, täyttävät käyttäjiensä tarpeet ja puhuttelevat myös tunteen tasolla. Missiomme on suunnitella kestävää ympäristöä, jota ihmiset rakastavat. Teemme sen intohimosta hyvään suunnitteluun, vastuullisesti.

Meiltä saat korkealaatuisen sisustusarkkitehtipalvelun ja sujuvan projektinhallinnan vaativimpiinkin kohteisiin. Suunnittelukohteitamme ovat toimitilat, liiketilat, myymälät ja ravintolat sekä asumisen konseptit.
Sisustus-, valaistus- ja kalustesuunnittelu
Visualisoinnit ja 3D-mallinnus
Sisustuskonseptit ja tilakonseptit
Hankintojen tuki ja kilpailutukset
Projektijohtaminen

Työympäristökehittäminen ja toimitilasuunnittelu

Kehitämme eteenpäin katsovia työympäristöjä.

Olemme työympäristökehittäjiä ja muutoksen tukijoita matkallanne kohti uutta. Luomme vaikuttavia, viihtyisiä ja vetovoimaisia toimitiloja, jotka tukevat strategiaanne ja kannattelevat henkilöstön hyvinvointia. Muotoilemme työn tekemisen tapoja ja työkulttuuria.

Löydämme ratkaisut tarpeisiinne pitkään kokemukseemme pohjautuvan käyttäjälähtöisen suunnitteluprosessimme avulla. Kehittämämme prosessin ydin on osallistava suunnittelu, sillä arvostamme asiakastamme ja heillä olevaa tietoa. Merkitykselliset tilat luodaan yhdessä.
Tarvekartoitus ja tilasovitukset
Työympäristö- ja toimitilakonseptit
Osallistavat pajat ja fasilitointi
Työnteon tapojen ja työkulttuurin muotoilu
Muutosjohtaminen ja viestinnän tuki
WorKit-palvelumme takaa sujuvan projektin
WorKit on työympäristökehittämisen palvelumme, jonka avulla tiedonkeruu, projektin hallinta, viestintä sekä monipuolinen yhteiskehittely ja osallistaminen on helppoa ja inspiroivaa.

Osallistaminen ja palvelumuotoilu.

Me luomme yhdessä.

Hyödynnämme suunnittelussamme osallistavia menetelmiä ja ratkomme tilalliset haasteet palvelumuotoilun keinoin. Sisustussuunnitteluamme ohjaa yhdessä luotu visio, jota kohti kuljemme. Erityisen tärkeää meille on se, että käyttäjät tulevat kuulluiksi. Siksi suunnittelumme perustuu osallistamiseen.

Uskomme aitoon yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa. Sen ytimessä on molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus. Yhdessä olemme viisaampia.
Kysy lisää palveluistamme

Käyntiosoite
Snellmaninkatu 27
00170 Helsinki

Postijakelun osoite
Liisankatu 21 L 6
00170 Helsinki

Tilamuotoilutoimisto
Profit Interior Oy

Y-tunnus 2504321-8

Laskutustiedot
Verkkolaskut 003725043218
Operaattori 003721291126