Analyse2, tilasuunnittelu

Asiakkaamme Analyse2 Oy:n tärkeimmät arvot uuden työympäristön tilasuunnittelun lähtökohdiksi olivat yhteisöllisyyteen kannustaminen, tiimihenki sekä hyvinvointi ja viihtyisyys.

Päivittäistavarakaupan analytiikkaratkaisuja tarjoava Analyse2 Oy löysi hulppeat uudet 900 m2 toimitilat uudiskohteesta Espoon Leppävaaran ytimestä. Vuonna 2021 valmistuneella OOPS – toimistotalolla on BREEAM Excellent ympäristösertifikaatti. Rakennuttajana kohteessa toimi NCC.

Analyse2, tilasuunnittelu

Kodikasta ja rentoa tunnelmaa

Uusiin tiloihin toivottiin tyylikästä, raikasta ja lämmintä ilmettä, jossa on kodikas ja rento tunnelma. Toiveista inspiroituneena otimme tilasuunnitteluun vahvasti mukaan biofiilisen eli ihmisen sisäsyntyisen luontoyhteyden näkökulman. Loimme rauhallisen ja maanläheisen tunnelman tuomalla luonnon viitteitä sisätiloihin. Muhkea sammalseinä ja runsaat viherkasvit tuovat luontoa sisätiloihin.

Kohteen väri- ja materiaalipaletti tukee luonnonläheistä ja kodikasta ideaa. Valitsimme voimakkaassa visuaalisessa roolissa olevan kiintokalustuksen materiaaliksi lämpimän tammen. Vihreän sävyt toistuvat sisustuksessa. Epäsuoran valaistuksen avulla luodaan pehmeää tunnelmaa.

a2, tilasuunnittelu

”Halusimme uusista toimitiloistamme helposti lähestyttävät ja rennon tyylikkäät, jotka ennen kaikkea kutsuvat viihtymään yhdessä – oli sitten kyse perjantaisista pullakahveista tai vaikka kisakatsomosta –, mutta jotka taipuvat tarvittaessa myös virallisempiin tilaisuuksiin. Profit Interior otti tilasuunnittelussa erittäin hyvin huomioon henkilökunnaltamme tulleet toiveet, rakennuttajan tiukan aikataulun ja suunnitteli tiloihin lisäksi näyttävät kiintokalusteet. Tiloihin jo asennetut kiintokalusteet saatiin puolestaan pienillä muokkauksilla tukemaan kokonaisuutta täydellisesti, jolloin myös turhilta kalustevaihdoilta vältyttiin. Yhteistyö oli todella sujuvaa ja olemme erittäin tyytyväisiä laadukkaaseen lopputulokseen!”

Heini Haartti-Mäkinen, Vice President, Marketing & Communications, Analyse2
Analyse2, tilasuunnittelu

Toimiston yhteisöllinen sydän

Toimiston sydän on suuri taukotila, josta aukeaa vaikuttavat näköalat Espoon ylle. Ratkaisimme tilan kalustuksen muuntojoustavuuden tarpeita vastaamaan. Päivällä tila on rentojen kohtaamisten viihtyisä keidas. Valaistuksenohjauksella tunnelma päivittyy ilta-aktiviteetteihin ja yritystilaisuuksiin.

Karkkimaisen kauniit smaragdinvihreät keittiönlaatat houkuttelevat nauttimaan kylmäkaappien antimista baaripöydän äärelle. Rennon kahvilamainen lounge-alue sopii täydellisesti videopelien pelaamiseen ja kisakatsomoksi.

a2, tilasuunnittelu
Analyse2, tilasuunnittelu

Taukotilan seiniä kiertää puusepän rakentama monikäyttöinen istuinkaluste. Se toimii sekä katsomona, että lavana yrityksen omalle bändille irrotettavien yläpenkkien ansiosta.

Olemassa olevia pintoja ja kalusteita hyödynnettiin tilasuunnittelussa maksimaalisesti. Muokkasimme niitä luovasti ja järkevästi toimimaan Analyse2:n tarpeisiin ja toiveisiin. Lopputuloksena säästyttiin sekä turhilta purkujätteiltä, että kustannuksilta.

Lue kohteesta lisää OOPS:in sivustolla: Toimitilat ovat yrityksen vahvuus

Kiinnostaako yhteistyö Profit Interiorin kanssa? Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme olla avuksi.

”Analyse2 vuokralaismuutos oli erinomainen esimerkki pääurakoitsijan, vuokralaisen ja tilasuunnittelun avoimesta yhteistyöstä projektin alusta loppuun. Profit Interiorilla ymmärrettiin hienosti vuokralaisen sisustussuunnittelijan tärkeimmät velvollisuudet, vastuut ja vaikuttamisen paikat paitsi suunnittelun, myös taloudellisten yhtälön osalta. Suunnitteluaikataulu oli tiukka, mutta siinä pysyttiin Profit Interiorin ja NCCn tiiviin ja välittömän yhteistyön ansiosta. Analyse2:n, NCC:n ja Profit Interiorin vuokralaismuutosprojektin lopputuloksesta tuli tilallisesti toimiva ja visuaalisesti vaikuttava.”

– Markus Pahikkala, Project Manager, NCC Property Development Oy
a2, tilasuunnittelu

Jaa artikkeli: