Monitilatoimisto tarjoaa joustavasti tiloja erityyppisiin työtehtäviin.

Pasilaan Ratapihantie 9 kiinteistöön saneerattiin monitilatoimiston periaattein 400 henkilön toimitilat AVI:lle ja Valviralle. Suunnittelimme kolmessa kerroksessa sijaitseviin tiloihin yhtenäisen sisustuksen, jossa huomiotiin molempien virastojen erityistarpeet. Kohteessa noudatettiin pääosin valtion työympäristökonseptia ja muutosjohtamisen palvelut projektissa toteutti Senaatti-Kiinteistöt. 

Tilamuotoilutoimisto Profit Interiorin työympäristösuunnittelija valitsi työkahvilaan herkulliset värit ja materiaalit.

Henkilöstöä kuuntelemalla saadaan arvoa työympäristölle.

Valviran ja AVI:n toimitilasuunnittelussa hyödynnettiin osallistamista. Toteutimme henkilöstölle yhteistyössä Maaretta Tukiaisen kanssa kaksi työympäristön kehittämistä ja suunnittelua tukevaa pajaa.

Pajatyöskentelyn avulla autettiin henkilöstöä tutustumaan tulevan monitilatoimiston periaatteisiin ja uudenlaisilla työtavoilla toimimiseen. Sisustus- ja kalustuspajassa yhteiskehittäminen ja kommentointi tehtiin työhyvinvoinnin ja työnteon tarpeiden näkökulmasta ja näin osallistamisesta saatiin mahdollisimman paljon konkreettista arvoa toteutuneeseen ratkaisuun.

Toimitilojen viihtyisä työkahvila tarjoaa mahdollisuuden kohtaamisille.

Viihtyisät ja siistit työtilat tukevat työhyvinvointia.

Tilamuotoilutoimisto Profit Interiorin suunnittelemassa aulatilassa on seesteinen ja raikas tunnelma.

Viihtyisillä ja siisteillä työtiloilla on tutkitusti suuri merkitys henkilöstön työhyvinvoinnin kannalta – siksi myös tässä kohteessa tilojen ilmeeseen haluttiin panostaa.

Sisustuspajassa äänestettiin uusien tilojen väriteemoista ja tunnelmista. Kolmessa kerroksessa sijaitseviin työkahviloihin toteutettiin henkilöstön toiveesta kuhunkin oma väriteemansa ja vetäytymistiloihin valittiin elvyttävään, keskittyneeseen ja energisoivaan tunnelmaan sopivat väriteemat ”Rento”, ”Tyyni” ja ”Vauhti”.

Profit Interior suunnitteli viihtyisän työkahvilan.

Positiivinen, energisoiva väriteema luo tunnelmaa.