Ajatonta, laadukasta ja rohkeampaa asumista.

Syksyllä 2023 valmistuu 59 upeaa asuntoa nopeasti kehittyvälle alueelle Espoon Niittykumpuun. Profit Interior sai kunnian luoda Asunto Oy Espoon Viherpihan Aarteeseen asuntokonseptit ja materiaalipaletit, joista asunnonostajat voivat valita mieleisensä tyylin.

Asiakkaamme Rakennuttaja NREP Oy:n toive oli alusta asti luoda ajatonta, laadukasta ja rohkeampaa asumista. Toteutimme toiveen kolmella vaihtoehtoisella konseptilla.

Konseptoinnin inspiraationa toimi nykymaailman kiireisyyden ja hektisyyden torjuminen; palaaminen luontoon ja juurille. Kotona ihmisen tulisi pystyä unohtamaan ulkomaailman stressi ja käpertymään turvalliseen pesäänsä omana itsenään. Valitsimme asuntojen värit ja materiaalit rauhoittamaan ja rentouttamaan.

Materiaalit ovat myös huolettomia. Suunnittelimme ne kestämään arjen roiskeita ja kolhuja.

Profit Interiorin suunnittelema asuntokonseptin materiaalipaletti Joyful Hygge

Joyful Hygge

Hygge, tämä tanskalaisesta elämänviisauksesta inspiroitunut tyylisuunta sopii iloa, hauskuutta ja lämpöä huokuvaan kotiin, jossa heittäydytään arjen pieniinkin hetkiin.

Hempeät pastillit yhdistettyinä rohkeampiinkin väreihin luovat energisen ja raikkaan tilan

Profit Interiorin suunnittelema asuntokonseptin materiaalipaletti Earthy Forest

Earthy Forest

Asuntokonsepti, jossa tummat ja neutraalit sävyt luovat seesteisen, mystisen ja hillityn elegantin ympäristön. Luonnonmateriaalit puolestaan huokuvat arvokkuutta ja ajattomuutta.

Myös ympäristöystävällisyys on ollut projektin tärkeimpiä lähtökohtia. Se näkyy mm. LEED GOLD – ympäristösertifikaatin vaatimusten noudattamisessa, tavanomaista paremman energialuokan tavoittelussa sekä sähköistyksen ja lämmitysmuodon suunnittelemisessa ekologisuus edellä. 

Suunnittelijana oli suuri ilo tehdä yhteistyötä projektissa, jossa panostetaan kestävään kehitykseen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen, sekä halutaan rikkoa asuinrakentamisen steriiliä bulkkimaisuutta.

Projektin 3D-visualisoinnit asuntokonsepteista on tehnyt Unrealer.     

Profit Interiorin suunnittelema asuntokonseptin materiaalipaletti Minimalist Japandi

Minimalist Japandi

Jos rakastat ilmavuutta, luonnon materiaaleja ja yksinkertaisuutta, tämä tyyli on sinua varten.

Japandi on japanilaisen minimalismin ja skandinaavisen toiminnallisuuden harmoninen hybridi, jonka ympäröimänä on kevyt hengittää.