Aulatilojen sisustussuunnittelu huomioi mukavat ja ryyhdikkäät istuinkalusteet.

Tiimeille yhdessä työskentelyä tukeva työympäristö.

Finavian johdon ja viestinnän työympäristö World Trade Center -rakennuksessa sai päivityksen, jonka avulla tilat vastaavat henkilöstön muuttuneisiin toiminnan tarpeisiin. Tiimeille tarvittiin yhdessä työskentelyä tukevat avoimemmat työpistealueet sekä palavereja ja keskittynyttä yksilötyötä tukevia tiloja. Vastasimme suunnittelussa tilasovituksesta, arkkitehtisuunnittelusta ja sisustussuunnittelusta.

Muutoksessa huonetiloja avattiin tiimeille sopivan kokoisiksi työskentelyalueiksi. Tilavalikoimaan lisättiin kohtaamisia ja keskittynyttä työtä tukevia neuvottelu- ja vetäytymistiloja, jotka sijoittettiin helposti saavutettaviin työpistealueiden läheisyyteen.

Uudet väliseinäratkaisut toteutettiin ilmavin lasiväliseinin, joilla saatiin tiloihin lisää avaruutta ja hyvinvointia tukevaa luonnonvaloa.

Työkahvilan suunnitelmissa on käytetty lämpimiä sävyjä ja materiaaleja.

Rento lounge-alue sopii epämuodolliseen työskentelyyn ja kohtaamisiin.

Henkilöstön taukotila päivitettiin toimivaksi ja viihtyisäksi. Taukotilan viereen aukeaa rennosti kalustettu lounge, jossa luonnistuu myös epämuodollinen työskentely.

Finavian brändi haluttiin tuoda näkyväksi uuden työympäristön visuaalisessa ilmeessä. Työtilojen raikas selkeä värimaailma sai työkahvilassa parikseen lämpöä tuovia puuviilu- ja korkkipintoja ja kiinnostavia kuoseja.

Sisustusarkkitehdin suunnittelemat lasiseinät luovat keveää tunnelmaa.

Ilmavat lasiseinäratkaisut toivat tiloihin lisää luonnonvaloa ja avaruuden tuntua.