Helsingin viides Kotikonttorissa-etätyötila löytyy Katajanokalta tunnelmallisesta vuonna 1940 valmistuneesta rakennuksesta. Kotikonttorissa on palvelu, joka tarjoaa etätyöskentelylle ja -opiskelulle paremman vaihtoehdon. 

Kuten neljässä jo suunnittelemassamme Kotikonttorissa, sisustusta inspiroi kohteen sijainti ja historia.

Vastapäisessä korttelissa on ollut kuvataiteilija Hugo Simbergin ateljeehuoneisto vuonna 1906. Vuonna 1915 huoneistoon muutti Victor Jansson ja Signe Hammarsten-Jansson esikoisensa Tove Janssonin kanssa. Taiteellisen historian kautta sisustukselle löytyi herkullinen teema: ateljee.

Runsaat syvät värit ja pehmeän elegantit muodot henkivät mennyttä aikaa Ateljee-teemaisessa sisustuksessa.

Ekologiset arvot suunnittelun lähtökohtina.

Kiertotalouden ja ekologisuuden arvot otettiin alusta asti mukaan kaikkien Kotikonttoreiden suunnitteluun. Tilojen rakenteisiin ja pintoihin tehtiin vain harkitusti muutoksia.

Irtokalustus toteutettiin hyödyntämällä mahdollisimman paljon käytettyjä kalusteita.

Suunnittelussa panostettiin käyttäjien hyvinvointiin ja toimivaan kalustukseen. Tarjolla on monenlaista työtä tukevia työpisteitä, kuten korkeussäädettäviä työpöytiä ja ergonomisia työtuoleja sekä rennompia sohvia ja nojatuoleja korkeussäädettävin läppäripöydin. Suurten projektipöytien ääreen mahtuu tekemään yhteistyötä. Äänieristetyt puhelinkopit tarjoavat yksityisyyttä. Jokainen löytää itselleen varmasti toiminnallisen työpisteen erityyppisiin tehtäviin.