Kauppakeskus Willa halusi tarjota asiakkailleen palveluna jotain enemmän kuin lastenhoitohuoneen. Paikallisten vanhempien ryhmä kutsuttiin mukaan projektiin ideoimaan ja kertomaan tarpeista ja toiveista suunnitteluprosessin alussa. Toiveissa korostui yhteisöllisyyden tarve. Niinpä MiniWillan konseptin ytimeksi muodostui paikallista yhteisöä palveleva pienten lasten oma tila, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia kokemuksia.

Suunnittelutyön tärkeä osa oli kalustesuunnittelu, jonka avulla toteutettiin mitoituksellisesti juuri MiniWillan käyttäjiä parhaalla tavalla palvelevat tilat. Leikin lisäksi MiniWillassa huomioitiin lastenhoidon perustarpeet ruoan lämmityksestä vaipan vaihtoon ja imetykseen.

Irtokalusteiden valinnassa huomioitiin herkullisten tekstuurien ja sympaattisten muotojen lisäksi toiminnallisuus ja kierrätysmateriaalit.

Tämä kohteen suunnittelussa saimme astua lapsen kenkiin! Turvallinen ja rauhoittava mielikuvitusmetsä löysi materiaalinsa, muotonsa ja ilmeensä pienimpien asiakkaiden ehdoilla.

Lue käyttäjien kokemuksista täältä: https://www.aamuposti.fi/paikalliset/1188234