Asiakkaamme, Antilooppi Management Oy, tarvitsi Tallbergintalon kiinteistön vuokraamisen tueksi houkuttelevan mallitilan, joka tuo esiin kiinteistön luonteen ja havainnollistaa sen monet mahdollisuudet niin materiaaleissa kuin tilankäytössä.

Sisustussuunnittelumme tuloksena asiakas sai upean laatua ja ajatonta tyyliä huokuvan tilakokonaisuuden, jossa potentiaaliset vuokralaiset voivat tutustua kohteeseen ja inspiroitua tunnelmasta.

Ajan henki ja pyöreät muodot puhuttelevat.

Ruoholahdessa meren äärellä sijaitseva 1938 rakennetun kiinteistön kaunis vihreä rappaus, pyöreät muodot ja pähkinän sävyiset ikkunankarmit toimivat tämän projektin inspiraation lähteinä.

Sisustuksessa käytettiin harmonisia ja ajattomia materiaaleja kuten konjakin sävyistä nahkaa, messinkiä, pähkinäpuuta ja vaaleaa kiveä.

Tekstiilipalamaton avulla saatiin työtiloihin erinomainen akustiikka. Avoimeksi jätetyt katot ja vaaleaksi sävytetyt seinät lisäävät tilantuntua ja ilmavuutta.

”Mallitilan rakentamisella tavoittelimme sitä, että asiakas voi tilanäytöllä raakatilan sijasta nähdä miten oikeilla taloa kunnioittavilla suunnitteluratkaisuilla toimistotilasta saa hyvin toimivan mutta myös kauniin ja rakennukseen saumattomasti sopivan. Profit Interior paneutui talon identiteettiin, alustukseemme ja toiveisiimme huolella. Sisustusratkaisuissa näkyy paneutuminen toiveisiimme mutta myös rohkeus. Olemme todella tyytyväisiä myös ripeään ja mutkattomaan tapaan toimia. Kaikki sujui super hyvin!”

Johanna Körkkö, Antilooppi Management Oy

Funkkista detaljeihin.

Lakatut betonilattiat ovat tilan helmi; keramiikkaa muistuttavissa pinnoissa näkyy talon historiaa ja kauniita orgaanisia kuvioita.

Valaisimet ja pienet detaljit kuten vetimet, sähkökalusteet ja listat puolestaan korostavat funkkishenkeä.

Elämää nähnyt kunnostettu betonilattia Tallbergintalossa.

Tämä loistavien kulkuyhteyksien päässä oleva toimistorakennus ja mallitila inspiroi pehmeillä muodoillaan ja lämpimillä materiaaleillaan.

Näkymät Kaapelitehtaan alueen tiilirakennuksiin antavat vivahduksen rustiikkista metropolitunnelmaa. Nopeasti kehittyvä ympäristö tulee myös tarjoamaan lähitulevaisuudessa entistäkin parempia palveluita ja jännittäviä kulttuurikokemuksia.

Tutustu kohteeseen Antiloopin sivustolla: Tallbergintalo

Jaa artikkeli: