Tilamuotoilutoimisto Profit Interior suunnitteli kauppakeskuksen coworking tilojen ilmeikkäät ikkunateippaukset.

Suunnittelimme kauppakeskus Willaan houkuttelevan ja monipuolisen coworking-työympäristön. Kaikille avoin tila nimettiin positiivisen rennosti Kimppakonttoriksi. Kimppakonttori tarjoaa erityyppisille töille ja työskentelijöille valikoiman työpisteitä ja -alueita, joista on helppo löytää itselleen sopiva työskentelypaikka.

Tilan suunnittelussa hyödynnettiin pääosin kierrätyskalusteita, joita hankittiin mm. huutokaupoista ja outleteista. Kierrätyslöytöjä täydennettiin uusin kalustein. Lopputuloksesta haluttiin nuorekas, monimuotoinen ja rento kokonaisuus, jossa erilaiset muodot, kalusteet, värit ja kuosit sekoittuvat sulavasti yhteen. Kauppakeskus Willan brändi huomioitiin ottamalla vihreä brändiväri harkitusti osaksi kalustusta.

Coworking kauppakeskuksessa.

“Tää kimppakonttori on kyllä ihan huippu!”

Asiakkaat ottivat tilan ilolla vastaan. Kimppakonttoriin voi piipahtaa ostoskäynnillä, sopia yhteistyötapaamisia tai siellä voi työskennellä viihtyisästi koko työpäivän – yksin tai kimpassa.

Coworking tilojen yhteiset ohjeet tauluissa.

Sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelimme Kimppakonttorille toiminnallisen konseptin ja graafisen ilmeen. Ikkunateippaukset toteutettiin keveällä ilmeellä, mutta näyttävästi suureen kokoon. Tilan pelisäännöt muotoiltiin positiiviseen sävyyn nuorekkaaseen ilmeeseen sopiviksi huoneentauluiksi.