Tilamuotoilutoimisto Profit Interior suunnitteli kauppakeskuksen coworking-tilan ilmeikkäät ikkunateippaukset.

Suunnittelimme kauppakeskus Willan tarpeisiin houkuttelevan ja monipuolisen coworking-tilan. Kaikille avoin tila nimettiin positiivisen rennosti Kimppakonttoriksi.

Kimppakonttori tarjoaa erityyppisille töille ja työskentelijöille valikoiman työpisteitä ja -alueita, joista on helppo löytää itselleen sopiva työskentelypaikka.

Lopputuloksesta haluttiin nuorekas, monimuotoinen ja rento kokonaisuus, jossa erilaiset muodot, kalusteet, värit ja kuosit sekoittuvat sulavasti yhteen. Kauppakeskus Willan brändi huomioitiin ottamalla vihreä brändiväri harkitusti osaksi kalustusta. Tilan suunnittelussa hyödynnettiin pääosin kierrätyskalusteita, joita hankittiin mm. huutokaupoista ja outleteista. Kierrätyslöytöjä täydennettiin uusin kalustein.

”Profit Interiorilla on ammattitaitoinen ja asiakasta kuunteleva henkilökunta. Yksilölliset tila- ja sisustusratkaisut, joissa muodot, värit ja tekstuurit leikittelevät keskenään ovat ihastuttaneet meitä kerta toisensa jälkeen. Ja se, miten paljon asiakkaan puolesta ollaan valmiit tekemään, on saanut meidät jo useamman hankkeen verran kääntymään Profit-tiimin puoleen!”

Tiina Kujala, Kiinteistöpäällikkö | Kauppakeskus Willa
Suunnittelimme Coworking-tilan sisustuksen kauppakeskuksessa.

”Tää kimppakonttori on kyllä ihan huippu!”

Asiakkaat ottivat coworking-tilan ilolla vastaan. Kimppakonttoriin voi piipahtaa ostoskäynnillä, sopia yhteistyötapaamisia tai siellä voi työskennellä viihtyisästi koko työpäivän – yksin tai kimpassa.

Coworking-tilan yhteiset ohjeet tauluissa. Suunnittelimme sisustuksen lisäksi graafisen ilmeen

Sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelimme Kimppakonttorille toiminnallisen konseptin ja graafisen ilmeen. Ikkunateippaukset toteutettiin keveällä ilmeellä, mutta näyttävästi suureen kokoon. Tilan pelisäännöt muotoiltiin positiiviseen sävyyn nuorekkaaseen ilmeeseen sopiviksi huoneentauluiksi.

Jaa artikkeli: