”Parhaimmillaan tilat ja esineet kertovat tarinoita, jotka herättävät tunteita.”

JOULU VAI JUHANNUS?
Juhannus ja sen maaginen yöttömän yön kukkaniittyjen tunnelma. Olen keskikesän lapsi.

KAHVI VAI SMOOTHIE?
Kahvi. Aamukahvi pressopannulla saattaa jo illalla houkuttaa niin paljon, että menen ajoissa nukkumaan.

NÖRTTI VAI ÄLYKKÖ?
Olen ajattelija ja pohdiskelija – siis älykkö? Joutilaisuus omassa ajatuspilvessäni on ajanvietteiden aatelia.

MERI VAI JÄRVI?
Järvi, koska se on lempeä.

UUTUUS VAI KLASSIKKO?
Klassikko. Se hivelee nostalgista puolta minussa.

DISCO VAI BALETTI?
Molemmat! Baletti on harkittu kokonaiselämys, jonka liitän Aleksanterin teatteriin, parfyymin tuoksuun ja odottavaan kahinaan katsomossa juuri ennen esirippujen avautumista. Discoa kannattaa tanssia heti, kun siltä tuntuu.


”Rakennetussa ympäristössä ja materiaaleissa minua puhuttelee kontrastien ja ajallisten kerrostumien luoma vuoropuhelu. Rakastan elävää, jatkuvassa liikkeessä olevaa ja hieman rosoista kaupunkiympäristöä, johon syntyy yhteisöistä käsin merkityksellisiä paikkoja.

Designista puhuttaessa idealisti minussa nostaa päätään – miten paljon hyvää suunnittelulla voitaisiin saavuttaa. Wow-hetkiä synnyttävät projektit, joissa on sosiaalinen ulottuvuus ja niillä taklataan yhteiskunnallisia haasteita. Koska tiloilla vaikutetaan hyvinvointiin, tulisi jokaisella olla oikeus hyvää oloa tuottavaan ympäristöön. Siksi erityisesti kaikkien saavutettavissa oleviin tiloihin tulisi panostaa. Ihmisten arvostamissa ja rakastamissa tiloissa on myös tärkeä kestävän kehityksen siemen, sillä niiden toivotaan säilyvän.”


Jaa kipinä: