Saunasta etätyötilaksi

Kokardin asukkaille tarjotaan mahdollisuus vaikuttaa tulevaan kotiinsa niin, että saunatilan tai vaatehuoneiden tilalle voi vaihtaa valmiiksi suunnitellun etätyötilan.

Tutkimme ja mitoitimme ensin tilasovitusten avulla etätyön tiloiksi sopivat vaihtoehdot. Materiaali- ja värimaailma sovitettiin tarjolla oleviin sisustuksen tyylisuuntiin. Viihtyisyyden lisäämiseksi käytimme lattiapinnoitteena kodikasta palamattoa. Palamatto nostettiin myös seinäpinnalle lisäämään tilan akustiikkaa.

Etätyö. Tekstiilimatto asunnon etätyötilassa tuo viihtyisyyttä ja parantaa akustiikkaa.

Pienen tilan sisustussuunnittelussa kaiken on oltava kohdillaan ja detaljien merkitys korostuu. Lasiaukolliset ovet pitävät tilan valoisana. Tehokas valaistus takaa hyvät työskentelyolosuhteet. Sisustukseen sopiva yläkaapisto auttaa työtarvikkeiden organisoinnissa.

Etätöitä kattoterassinäkymin

Kokardin 13.kerroksessa sijaitsevasta kerhotilasta tehdään joustavakäyttöinen siten, että se soveltuu myös etätyön tarpeisiin. Suunnittelimme kalustuksen, joka palvelee asukkaita päiväaikaan työtilana. Asukkaiden varattavissa on kaksi ergonomista työpistettä tai koko monikäyttöinen tila.

Etätyö. Tässä etätyötila on kalustettu kahdella työpisteellä ja viihtyisällä pöytäryhmällä, joka sopii neuvottelukäyttöön.
As.Oy Kokardin kerhohuoneen ja terassin pohjapiirustus

Kerhotilan pohjapiirros

Etätyöhön varattavasta kerhotilasta aukeaa upeat näkymät kaupungin ylle.

Kerhohuoneen yhteydessä on tilava, upeat näkymät tarjoava kattoterassi ja viihtyisät saunatilat. Illalla tila toimii omaan käyttöön varattavana harrastus- tai virkistystilana sekä saunaillan oleskelutilana.
Tervetuloa etätöille!

Lue lisää kohteesta täältä Asunto Oy Helsingin Kokardi

Jaa kipinä: